Voetreflexologie

voetreflex, voetreflexmassage voetreflexbehandeling, voetmassage, breda

Voetreflexologie zorgt voor weer een heerlijke en ultieme doorstroming. Ook al worden alleen de voeten behandeld, het is voelbaar en het heeft uitwerking op het hele lichaam.

 

Voetreflexologie werkt genezend, zeer ontspannend en pijn verlichtend. Geschikt voor alle soorten lichamelijke klachten, chronische pijn en natuurlijk ook voor pure ontspanning en perfecte optimalisatie van het stelsel.

Het zorgt voor:

  • hormoon- en zenuwfuncties kwalitatief verbeteren
  • een betere energiedoorstroming
  • betere doorbloeding van onze bloedvaten en hierdoor dat de afvalstoffen beter naar de uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd
  • balans in lichaam en geest
  • meer kracht en beter herstel in lichaam en geest

 

Tijdens de behandeling kunnen allerlei verschijnselen optreden. Schrik hier niet van, integendeel, het is zelfs een positief teken, omdat er dan namelijk een genezend proces in werking is getreden.
Verschijnselen die kunnen optreden zijn: overmatig transpireren, boeren, emotioneel raken, slaperigheid, gevoel van machteloosheid of juist energiek voelen.
Achteraf komt het regelmatig voor dat mensen zeer donkere urine hebben (dit komt door de vele afvalstoffen die het lichaam verlaten).

 

Hoe werkt voetreflexologie?
Op je voeten bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke.
Door de bepaalde punten onder je voet te stimuleren wordt de energiestroming met het desbetreffende deel weer op gang gezet en wordt het herstellend vermogen van het lichaam aangewakkerd en in gang gezet.