Lichaamswerk

Omdat ieder persoon anders is en daarbij ook iedere behandeling anders is, worden er geen “standaard” routines gedaan, maar wordt de behandeling op dat moment aan jou (en aan jouw doelen) aangepast.
Natuurlijk gewoon voor dezelfde prijs.

 

*Tijdens de behandeling kunnen allerlei verschijnselen optreden. Schrik hier niet van. Integendeel, het is zelfs een positief teken, omdat er dan namelijk een genezend proces in werking is getreden. Verschijnselen die kunnen optreden zijn: opvliegers, overmatig transpireren, prikkelingen voelen in het lichaam, boeren, geeuwen, emotioneel raken, psychische belasting die vrij komt, behoefte hebben om gevoel uit te spreken, slaperigheid, gevoel van machteloosheid of juist energiek. Achteraf komt het regelmatig voor dat mensen zeer donkere urine hebben en de transpiratie en ontlasting sterker ruikt (dit komt door de vele afvalstoffen die het lichaam verlaten).
Vlak na de behandeling:
– duizeligheid
– gevoel van zweven
– op wolken lopen
– blijheid en ruimte voelen
– energiek voelen, gevoel bergen te kunnen verzetten
– een gevoel van loomheid, lekker lui willen zijn
Uren tot dagen na de behandeling:
– huid scheidt meer uit
– urine is donkerder, urine/ontlasting en transpiratie ruikt sterker (afvalstoffen zijn losgekomen en verlaten het lichaam)
– oude kwalen kunnen (even) terugkomen om daarna te verdwijnen
–  meer afscheiding (donkere, riekende ontlasting, transpiratie, witte vloed, oorpus e.d.)
–  veranderde gevoelens op allerlei gebied
Deze reacties wijzen op veranderingen, want er is iets in werking gezet en ieder mens verschilt, dus reageert iedereen ook anders.