Feelgood stories

Feelgood stories

 


Bij Kim geweest vanwege aanhoudende pijn aan mijn rug. Een geweldige massage gehad waarbij alle pijn uit mijn rug verdwenen is.
Niet alleen is Kim een professional die weet wat ze doet, ze is daarnaast ook nog eens een heel gezellig mens!
Ik weet in ieder geval dat ik zeker bij Kim terug kom!

Vincent


Na diverse gezondheidsklachten en met de neus op de feiten heb ik ervaren dat een gezond lichaam en een gezonde geest het allerbelangrijkste is voor een mens. Want je bent echt wat je eet (Prof Feelgood). Je hebt dus gewoon echt maar 1 lichaam waar je gewoon goed voor moet zorgen. Kim heeft mij ontzettend goed geholpen om mijn voedingspatroon op orde te krijgen en me bewust te maken van wat ik eet en drink zonder het gevoel te hebben een dieet te volgen. Door hier bewust mee om te gaan viel ik af en voel ik me weer als iemand die de wereld aan kan, want je gaat echt nadenken over een gezond leven. Je fit voelen is een geweldig gevoel. Ik ben zelfs naar Yoga gegaan en ben gaan mediteren onder begeleiding van Kim. Ik gun dit gevoel en deze behandeling iedereen die wat van zijn/haar gezonde leven wil maken. Dank je wel Kim!

Roderick


Super geweldige cupping behandeling gehad!! In anderhalf uur tijd echt als een positief herboren energiek persoon de deur uit! Echt een tip voor alle mensen die effe een positieve push nodig hebben.

Sylke


Ik ben bij Kim gekomen omdat ik een personal-trainer / personal-assistant nodig had op totaal gebied. Kim is ervaren, prettig en vertrouwd om mee te werken en ze beschikt over de juiste kennis om je te begeleiden
van A tot Z.

Benjamin


Al heel veel resultaat behaald bij de afslankbegeleiding van Kim. Ik heb gekozen voor de persoonlijke begeleiding en elke 2 weken meten en bespreken en daarbij de hulp en eetdagboek via WhatsApp, werkt naar mijn mening top!
Ik heb alle soorten dieten gedaan, maar de leer van de stofwisselingstypes WERKT ECHT!! En Blijvend! Eindelijk weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft!

Rian


Zeer goede en positieve ervaring bij Kim.
Ben bij haar terecht gekomen voor de afslank massage/bye bye cellulite behandeling.
Vooraf zeer goede en uitgebreide informatie gekregen, en de mogelijkheden besproken.
Mooie praktijk, comfortabel en aangenaam warm. Wel zo prettig.
Voelde me snel op mijn gemak bij Kim, en dat was zeker ook fijn zodat ik me goed kon ontspannen en de massage met goed effect gedaan kon worden.
De afslank massage is best een pittige soort(rekening met houden als je die dus wilt doen, is geen ontspannings-massage) en dus zo nu en dan best gevoelig. Maar zeker effectief, dat is ook de visie van Kim. Om zo veel mogelijk resultaat te hebben.

De dagen erna, had ik al het gevoel fitter te zijn, en beter in mijn vel te zitten.
Ik ga dan ook zeker weer terug voor de vervolg behandelingen.

J


feelgood heeft niet alleen mijn lichaam totaal verandert, ook mijn manier van denken is verandert. Ze heeft me anders naar de wereld laten kijken. Ik ben positiever en gezonder in het leven komen te staan. Niet alleen ben ik 9 kilo kwijt sinds de eerste afspraak, ik ben zoveel beter in mijn vel komen te zitten, letterlijk en figuurlijk. Super bedankt!

Beau


Ik kan mij helemaal aansluiten bij de vorige beoordelingen! Kim is een hele leuke, professionele therapeut die weet wat ze doet. Ik heb een super ontspannen en heerlijke behandeling ondergaan vandaag, na 90 minuten genieten heb ik er nog eens 30 min bijgenomen. Ik voel me heerlijk en Kim zal mij zeker vaker terug gaan zien! Voor mij de ideale therapeut en de topper in omstreken!

Jawy


In een woord geweldig! Niet alleen kan Kim heel goed luisteren naar wat je zegt, haar combinatie van technieken om het aan te pakken werkt heel goed. En na afloop vraagt ze of alles OK is en naar verwachting. Ook geeft ze dan goed advies. Het is een totaal pakket en aanpak wat je zelden ziet. Mijn advies, doen! Voordat je het weet wil je niet anders!

OA


Perfecte behandeling. Ik ben zelf therapeut dus ben je vaak een stuk kritischer dan een ander. Maar Kim weet wat ze doet en je voelt je snel thuis. Ze voelt waar je last hebt zonder daar al te veel naar te vragen. Zeker de moeite waard om een langs te gaan.

Wiersma


Je voelt je direct op je gemak. Werkelijk waar TOP! Een echte aanrader voor iedereen die beter in zijn of haar vel wil komen (ook al weet je nog niet hoe).

Kenneth


Ik ben nu 2 keer geweest voor cupping voor cellulitis en het is echt al zo goed als helemaal weg. Echt zooooooooooooooooo blij mee !!!!!!!!!

Jille


Mijn ervaring met Kim was positief. Zeker voor herhaling vatbaar.

Barry


Mini vakantie. Ik kom al geruime tijd bij Kim en ga meestal voor een 2 uur durende behandeling met sesamolie en cupping. Ik ervaar de behandeling als een reis door mijn lichaam, uit m’n hoofd naar m’n innerlijke ziel… zweven, ontspannen en weer heel…

Ron


YES, Al 12 kilo kwijt !
Nog 5 te gaan ! 🙂

Elena


Ook jouw feelgood story delen? Super leuk!

Stuur zelf je Feelgood story in en plaats een review op Google. Als waardering krijg €10,- korting op een behandeling of een consult.