Bindweefselmassage

verjongen, weer strak in je vel.

< MEEST GEBOEKTE MASSAGEBEHANDELING > 

super detoxend ~~> verwijdert alle afvalstoffen ~~> mooiere strakkere en jonger uitziende huid ~~> super goed voor het lichaam ~~> eventueel met warme sesamolie ~~> massage wordt volledig per persoon aangepast en geeft jouw lichaam wat het nodig heeft

 

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) voor een duidelijk zichtbare huidverbetering.

 

Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een fantastische en snelle methode om je lichaam een dikke detox te geven. Dit omdat de verkleefde afvalstoffen, die onder de huid zitten vastgeplakt, met deze methode worden verwijderd !

Deze massage kan op bijna het hele lichaam worden uitgevoerd.

 

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

 

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van verslapping, rimpels, putten en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur en reductie van blokkades. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. putten, rimpels en verslapping ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage (eventueel met cupping) wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.