Afvallen. Gelukkiger… licht

september 9, 2018 0 Door team

“Een lichter leven, is een gelukkiger leven” daar ben ik van overtuigd. Makkelijk kilo’s afvallen en snel gewicht verliezen op een leuke, gelukkige en betaalbare manier, het kan wel.

Des te meer gewicht (ik durf rustig te zeggen “bagage”) je met je meedraagt, des te zwaarder het leven ook wordt, letterlijk en ook figuurlijk. Een van mijn ultieme “geluksmomenten”……….. ik zou bijna willen zeggen “genotsmomenten” (hehe), zijn de momenten dat de mensen die ik begeleid (met voeding en afslanken) binnenkomen en je ziet dat zij letterlijk en figuurlijk “lichter zijn gaan leven”. Ze zijn de eerste kilo’s kwijtgeraakt en je ziet dat het leven ineens meer kleurrijk is geworden. Misschien voelde het leven niet eens als zwaar. Toch zie ik het bij iedereen om me heen die “de juiste voeding voor hun lichaam” zijn gaan eten; hun lichaam zijn gaan “voeden i.p.v. vullen”. Het leven is meer gaan stralen. Ze zijn meer weerbaar. Het lichaam is versoepelt en heel het leven versoepelt.

#heerlijk #genot

Kijk hier voor meer informatie over het “weet wat je eet dieet” en bedenk jezelf dat ook jij binnen enkele weken een lichter en gelukkiger leven kan leiden.
kim, gezondheids en welzijn therapeut breda. Afslankbegeleiding voor makkelijk, snel en goedkoop kilo's kwijt te raken onder begeleiding. Wil jij binnen een paar weken een gelukkiger en lichter leven? Twijfel dan niet langer. #laagdrempelig #betrouwbaar #gezellig
makkelijk, snel en betaalbaar afvallen onder begeleiding in Breda